2013. július 19., péntek

Bábelről 2. (Várólistára 2. - VOL 2.)

Érdekes a cím, tudom, de erről a könyvről már korábban, mikor még csak a címét tudtuk, akkor írtam, hogy nekem kell. Nos, a mai nap folyamán fény derült a borítóra, mutatom is Leiner Laura új művének, a Bábelnek a ruháját:

Amit megtudunk a könyvről (jövő hétvégén a tartalmat is láthatjuk) ez alapján, az a főszereplő neve, Latter Zsófia, és már korábban, egy másik Facebook-os bejegyzésből is megtudtuk, hogy ennek a könyvnek a középpontjában egy fesztivál - a Bábel - fog állni.

(„Nagyon örülök, hogy Laurának sikerült megjeleníteni és tökéletesen visszaadni a fesztiválok hangulatát, és kifejezetten tetszik a humora. Gratulálok!”
Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál alapítója)

 És ha valaki nem olvasta volna el a legelső bábeles bejegyzésem, annak bemásolom ide:


Bevallom, ezúttal egy olyan könyv kerül a várólistámra, aminek csak a címét és a szerzőjét tudom. Hogy miért? Éppen ezért! Annyira kíváncsivá tett már ennyi, ez az egész titokzatosság, amiket tudunk, és amiket - többségében - nem.



És persze Leiner Laura nálam egészen szép helyet foglal el a kedvencek között :)





Leiner Laura: Bábel

Ezen kívül azt tudjuk róla, hogy egy ifjúsági regény, tiniknek, és hogy szeptemberben jelenik majd meg. 
Leiner laura hivatalos oldalán egy új bejegyzés is született a könyvről, de ott sem tudunk meg sokkal többet. Viszont ami még érdekesebbé teszi, hogy volt ott fent egy kép: egy szórólap (vagyis nem a borító).  Ez: 

És még egy kis infó, magától Laurától, amit még 2012-ben írt: 


Szóval, szerintetek mégis mit jelenthet a cím? És a szórólap? Mi lehet a történet? Kommenteljetek! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése